top of page
Приказки, знания и мечти отвъд границите
Имало едно време едно царство, в което поданиците пътували във времето, за да издирват  съкровища, разгадават загадки, забавляват с песни и трупат опит. Но най-много обичали да разказват приказки, легенди и митове.
Те трупали сила чрез знанието, за да сбъднат и най-дръзките си мечти. И успявали, защото знаели, че могат да преборят всяка трудност с усмивка.

Аз, Донка Костадинова (Ms Thatcher, Ms M), създавам игри, истории и закачки на английски език и хинди. Завършила съм СУ "Кл.Охридски", спец. Индология  с втора специалност Английски език и литература. В света на хората се наслаждам на книгите, настолните игри и работата по писането на уроци. Мечтата ми винаги е била да бъда учител.

Аз, Любомир Дурев (летописеца Йоан, г-н Картър, Зеления магьосник), помагам в битките и приключенията по история  и български език. Завършил съм ПУ "Паисий Хилендарски"- филиал - Смолян и ЮЗУ "Неофит Рилски". Обичам да издирвам редки детски книги с прекрасни илюстрации и да чета фентъзи.

И двамата сме преминали курс за сугестопедагози при Ванина Бодурова, гр.Сливен, фондация "Проф.д-р Г.Лозанов и проф.д-р Ев.Гатева"

Очакваме смели, любопитни и съобразителни пътешественици

в курсовете с междупредметни връзки - Английски език+история+български език или в самостоятелните ни курсове!

bottom of page